Komentari za tekst "Evo kako je moguće da žena ne zna da je trudna"

Komentara
129
Ostavite komentar
Meni nije normalno .Imam inace zategnut i ravan stomak. Cak i zaostale plocice iz sportskih dana. Drugi sam mesec i sve je to nestalo i imam lopticu. Osoba koja ne primeti trudnocu ima prekomernu kilazu. A simptome nisam imala ni za prvu ni za drugu. Ako pokusavas da napravis dete onda proveravas a kad ne zelis dete koristis zastitu. Ja sam zgrozena komentarima
Sasvin normalna pojava za to da si u drugom stanju , a da zapravo ne znas i ne sumnjas. To kazem jer je moje iskustvo da smo muz i ja zeleli mnooogo dete ili bebu kako god i uradila sam test prvi put negativan bukvalno mi se sve srusilo posle dve nedelje ili tri opet smo uradili test i bio je pozitivan - najlepsi osecaj na svetu :)) . Evo nasa mala sreca za 10 dana puni 1 godinicu - jako smo umiljati i slatki pomalo smo i nestasni , naravno ispitujemo svet oko nas.
Imamo i 10tak zubica neki su izasli neki izlaze i tako . Ucimo igramo se i tako . A te emisije imaju i na TLC i obozavam da ih gledam :)) Veliki pozz za sve mame i bebe , i za tate !
Citam i ne znam sta da mislim...verovatno je glupo sto cu vas ovo pitati ali da li je moguce da imate normalnu menstruaciju od 5-6 dana koja vam je kasnila isto toliko dana a da ste trudne? Iskreno nije mi niko rekao da je moguce uglavnom svi kazu ako si trudna imas samo 2-3 dana maksimalno... Ne znam sta da mislim da li je beba il opet policisticni jajnici... 😖
Hvala vam devojke za savete i komentare...nadam se da ce biti bebac. 🙌👶🍼
Nemoj da si tuzna ja je nisam ni imala ustvari samo par kapi jedva - jedva vidljivih i to je to .
A moja sestra vec je druga prica ona je imala 4-5 dana nesto isprekidano te ima te nema u manjoj kol. I evo sad jos malo treba da se porodi ;)) . Ne brini sve je moguce samo se prepusti zelji i pozitivnom razmisljanju . Zelim ti od
Moja tetka je svih 9 meseci imala menstruaciju. Redovno je krvarila svaki mesec u isto vreme i iste dužine...lepo Vi kod lekara pa nek on utvrdi šta je razlog, da li beba ili PCOS? :)
drugarica je do 5 -og meseca trudnoce imala redovan ciklus.
Ajde neka mi kaze neka koja nije znala da je trudna,jel koristi kontracepciju i da li je redovno kod doktora?naravno da nije.Ko se oseti prozvano bolje da umesto minusa malo vodi racuna.
Pogledaj samo koliko minusa na moj komentar...
uzas zivi ,21 je vek ,ja sam se porodila pre 6 meseci sekret kao kod devojke :-) sada cekam rezultate papa testa ,kod ginekologa cesto ici ,na svakih 6 meseci ,a grudi svake godine ,takodje i stitna zlezde ,da ne bi doslo do nezeljenih trudnoca i abortusa,a i trudnoca za koje ne znaju ,kontracepcije postoje bas iz tih razloga ,pobogu zene smo a ne masina za stancovanje dece ,svake godine po jedno pa posle na ulicu strasno ,ne vidim samo sta sam lose napisala da dobijem ovoliko negativnih ,ali sta ces neobrazovanih ljudi ima puno i uvek ce ig puno biti ,na zalost ,zato sto smo zatucana nacija .
Joj imenjakinjo, frapirala bi se da cujes moje drugarice i njihove stavove! Trudnoca moze da se "desi", i normalno je da abortiras, ali kondom ne daj Boze, a sve u nekim vezama od 15 dana... Sekret im smrdi i svrbi i pece, ne idu kod lekara nego uzimaju neke vaginalete kao da smanje sekret, umesto da se izleci ono sto ga izaziva... I sve se ljute na mene kada im govorim da ne smeju tako da zive! Ali dzabe, evo ja fantasticnog ginekologa imam, sjajnu laboratoriju, a svaka od njih moze da ih plati kad hoce, i opet uvek idem sama, a one su kao zauzete. Tako da mi je vrlo poznat mentalitet zena kojima se zivot "desava", umesto da vode racuna.
tako je imenjakinjo ,21 je vek ,to je samo neodgovornost kod zena pregled 2 puta godisnje na 6 mes ,opet je to drugo stanje ja licno mislim da nije moguce ne znati ,mislim ne zove se za dzbr DRUGO STANJE .
Koje ste vi pametnice! Ako ne verujete da neka zena nije znala da je trudna ok, nema potrebe da kazete kako ne oseti bebu kako ovo kako ono! Ima dosta zena sto su bile trudne a nisu znale to ne znaci da ne znaju nista i da nisu informisane, a vi ste kao bog i sve znate! Svasta!
ja ne mogu da vjerujem da se vi i dalje prepucavate oko ovoga....
sve od zene do zene, ja da sam kojim slucajem imala ;;menstruaciju preko ploda'' ne bih pojma imala da sam trudna.... moja curica se doslovno nije pomjerala, pa sam s obzirom da sam znala da sam trudna svakih 15 dana bila na uzv samo da vidim da li je ziva, nisam imala mucnine, vrtoglavice, nikoje p.m i vjerovatno bih saznala tek u 6.mj da mi ciklus nije izostao.... manite se prepucavanja oko stvarii koje se, doduse rijetko, ali se dogadjaju...
ARSIJENA izvinjavam se kucam preko telefona pa po nekada zabode tastatura
Pa i jesmo podrska! Podrzavamo redovne kontrole ili zastitu ako nece trudnocu! Ako ne koriste zastitu, mesecni testovi i to je to, osnovno znanje!
Kao prvo ja se ne zovem Araenija nego Arsijena sto uopste ni ne slici mom imenu to ali dobro nema veze,kao drugo ja ne kazem samo tebi nego svim zenama da to nije lepo sto tako osudjuju nego da treba da budemo podrska jedna drugoj i da pokusamo da ih razumemo. Ja licno nisam imala nikakve simptome ama nikakve,da nisam uradila test za trudnocu ne bi ni znala da sam trudna.
meni je to neshvatljivo jer je meni bilo skroz kontra bebu sam bas osecala pa sam iznela svoje misljenje i iskustvo nije mi bila namera nikoga da osudjujem ili vredjam.
draga Araenija iznela sam svoje iskustvo o mojoj trudnoci .
Jelena, mi smo sve znale odmah da smo trudne, samo se nije videlo. To sam napisala u postu. Ne opravdavam to sto neka ne zna da je trudna, u stilu - nisam imala stomak. Nismo imale ni mi, ali kakve to veze ima :) Ja licno sam negde od sedmog meseca osecala bebu, do tad je bilo kao krcanje creva :) Znamo da nismo koristile zastitu i samim tim smo znale sta da ocekujemo. Dok sam imala dijafragmu, i tada smo bili na "rikvercu", ali sam i dalje bila redovno kod lekara.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »