Komentari za tekst "U Srbiji 26,8 odsto dece rođeno vanbračno"

Komentara
3
Ostavite komentar
Zivim u vanbracnoj zajednici,imamo devojcicu od cetiri godine i za koji dan jos jednu seku. Nemam potrebu da menjam svoj "status" u skorije vreme. Ljubav i postovanje su uzajamni,i sve veci svakim danom. Smeta mi samo sto za drzavne institucije nismo u btaku kada treba da se obavi prijava deteta u porodilistu,SUPu i sl.,a kada treba predati za recimo deciji dodatak uzima se prosek plate oba roditelja ,jer se kako su mi objasnili :,,Vanbracna zajednica racuna kao bracna ako zivite na istoj adresi." 😁
Slažem se sa Tijanom,sve je lakše. Udata sam,prezime nisam menjala i svadbu nisam pravila,jer mi je svadba nešto baš odbojno. Mogu da odem,ali da ja budem mlada i da se patim ceo dan,to nikako.
Iskreno, ne razumem cemu tolika otpornost prema sklapanju braka u opstini. Ne samo Vas, nego mnogih ljudi. Vi cete imati i ljubav i postovanje i sa tim papirom. Niko ne govori o svadbama, pa cak ni o promeni prezimena i slicno. Zasto ne bi sebi olaksali zivot potpisivanjem tog papira i ozakonili svoju vezu u drzavi. Naravno da svako radi onako kako misli da treba, ali nemojte se zaliti onda na sam proces.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »
Predstavljamo vam osam narodnih lekova za umirenje kašlja i izbacivanje šlajma »
Naučite kako da razlikujete morbile (male boginje) od varičela (ovčije boginje) »