Komentari za tekst "U Srbiji 26,8 odsto dece rođeno vanbračno"

Komentara
3
Ostavite komentar
Zivim u vanbracnoj zajednici,imamo devojcicu od cetiri godine i za koji dan jos jednu seku. Nemam potrebu da menjam svoj "status" u skorije vreme. Ljubav i postovanje su uzajamni,i sve veci svakim danom. Smeta mi samo sto za drzavne institucije nismo u btaku kada treba da se obavi prijava deteta u porodilistu,SUPu i sl.,a kada treba predati za recimo deciji dodatak uzima se prosek plate oba roditelja ,jer se kako su mi objasnili :,,Vanbracna zajednica racuna kao bracna ako zivite na istoj adresi." 😁
Slažem se sa Tijanom,sve je lakše. Udata sam,prezime nisam menjala i svadbu nisam pravila,jer mi je svadba nešto baš odbojno. Mogu da odem,ali da ja budem mlada i da se patim ceo dan,to nikako.
Iskreno, ne razumem cemu tolika otpornost prema sklapanju braka u opstini. Ne samo Vas, nego mnogih ljudi. Vi cete imati i ljubav i postovanje i sa tim papirom. Niko ne govori o svadbama, pa cak ni o promeni prezimena i slicno. Zasto ne bi sebi olaksali zivot potpisivanjem tog papira i ozakonili svoju vezu u drzavi. Naravno da svako radi onako kako misli da treba, ali nemojte se zaliti onda na sam proces.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »