Komentari za tekst "Prva menstruacija nakon porođaja i šta očekivati"

Komentara
42
Ostavite komentar
Porodila sam se decembra,dojim bebu,prvu menst. sam dobila 2.8. evo 21.9. drugu nisam dobila.Da l se susrela neka mama sa tim?
Zdravo ...Porodila sam se 23.06.2018 prirodnim putem ,prvu menstraciju sam imala 3 avgusta a drugu jos nisam dobila , da li je normalno da mi kasni ili ?
Porodila sam se 23.06.2018 imala sam prvu menstruaciju 3 avgusta a drugu jos nisam dobila ...Da li je u redu
Nakon prvog porodjaja,tacno sest meseci.
Sada nakon drugog pet i jos je nema..
Prvi ciklus sam dobila 42. dan od porođaja. Inace beba sisa
Dojim, dobila kad je beba napunila 11
Ja sam prvu menstruaciju dobila posle mesec dana id porodjaja, inace dojila sam do godinu dana bebu 😊
Cao mame.Porodila sam se 09.01.2018.Dobila sam posle toga u maju i aprilu.Inace, dojim bebu.Sada u junu nisam dobila, trebala sam 10 da dobijem, ali nista jos.Da li je to normalno???Hvala!
Dete mi ima 13 meseci, sisa i dalje i nisam dobila menstruaciju.
Ja sam prvu menstruaciju,nakon porodjaja,dobila nakon 9 meseci,jer dojim bebu...I bila je jako bolna,cak malo i obilnija nego ranije.Sada cekam sledecu i drzim palceve da ne bude bolna kao prva 😐 Srecno mamite 💪❤
Porodila sam se 04.02.2018. Prva menstruacija dosla je tacno ppsle 40 dana i trajala je 7 dana, da bi juce primetila tragove krvi na donjem vesu i blage grceve u donjem deli stomaka (kao pred ciklus). Danas krenulo krvarenje. Da li je to ciklus u ppremecaju? Da li je to normalno? Pre par dana sam bila kod doktorke na pregledu i kaze da je sve u najboljem redu ali cikluse nije pominjala. P.S. Ne dojim posto sam 3 dana nakon porodjaja pocela da pijem Bromokripim za zaustavljanje mleka posto je beba posle 8 dana preminula. Ako neko ima slicno iskustvo u vezi ponovne menstruacije molim da mi odhovori. Hvala.
Nerazumem sto dajete minuse...Zena/devojka je pitala za druga iskustva i misljenja, kao da joj njena muka nije dovoljna...Ako nekome nemozete da pomognete nemojte ni dolivati ulje na vatru...Sramota...
Saucesce Vama i Vasoj porodici.
P.S posle prve trudnoce prvi put sam dobila posle tacno 3 meseca.i ako sam dojila bebca i nakon toga su mi se ciklusi potpuno poremetili...bili su u rasponu od 30-45 dana,nekad 2 puta mesecno...blagi uzas.
Sad sam.se porodila 02.06. pa cemo videti kako ce biti.
Prvo moje saucesce za bebu sta god da se desilo...
Porodila sam se 30 januara i recicu ti moje iskustvo...
Ja sam da kazemo krvarila 40 dana nakon toga sam imala kao malo tamniji sekret nakon cega je opet bilo krvi al ne obilno mislila sam da je to menstruacija... Da bi mi doktorka posle rekla da je to bilo krvarenje koje spada u tih 40 dana al ne traje sviama 40 dana nekom traje manje nekom vise... A i konci su mi ispali nakon tih 40 dana... Dobila sam 7.3. Menstruaciju koja je jako obilna ali doktorka kaze da je to normalno da se organizam jos cisti i da ce sve biti okej. Da moze da se desi cak da i 2 puta u mesecu imam tako jaca krvarenja jer se jos sve vraca u normalu...
Ja ne dojim jer sam izgubila mleko posto sam nakon porodjaja zaglavila jos 10 dana u bolnici zbog nekih drugih problema.. U svakon slucaju ne brini se bice sve dobro, svaka zena je razlicitz i sve je individulano.
Postovani,porodila sam se pre skoro deset meseci,prosli mesec sam imala nedelju dana male tragove krvi jedva primetne,posle 7 dana dobila sam ''pravu'' mensruaciju koja je pocela od 10-tog i trajala do 17-stog. Sada je 22. Januar ja jos uvek nisam dobila. Imala sam u medju vremenu odnose sa suprugom,ali nije pri kraju odnosa svrsio. ''Pazili'' smo sto bi se reklo. Inace sam dojilja. Molim za misljenje. Da li je moza neko imao slicna iskustva. Hvala.
To znači da je vreme da se poseti ginekolog. Niko ovde vam ne može dati konkretan odgovor, sve je to samo nagadjanje.
Skoro identicno iskustvo. Isto vreme posle porodjaja, s tim da se meni desilo 3 puta u roku od mesec i po slabije krvarenje. Prvo sam mislila da je menstruacija, sad vise pojma nemam sta je. Ima li neko odgovor na ovo pitanje?
Porodila sam se 12 Novembra, prvu menstruaciju sam dobila 1 Februara. Bila je obilna, ali nista me nije bolelo. Pre trudnoce sam imala redovne mentruacije i bolne, sad posle prve nisam dobila i male sanse su da sam trudna. Jos nisam radila test... Da li je neko imao slicno iskustvo?
devojcica ima 15 meseci, i dalje je (manje vise intezivno) dojim, jos uvek nisam dobila prvu menstruaciju... prirodan porođaj.... kazu da je u redu ali ja ipak brinem
hocu.. mada kazem dojim redovno, vise puta dnevno plus nocu... vrrujem da to igra veliku ulogu
Proverite prolaktin, može biti uzrok izostanka menstruacije.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »