Komentari za tekst "Nakon porođaja i dve godine kasnije: Ovako izgledaju ožiljci nakon carskog reza"

Komentara
44
Ostavite komentar
Shvatam da je svacija koza drugacija, ali zar ovolike strije da imaju posle porodjaja ...
nevjerovatno...
zene mazite se kremama bilo cime,ako ste rodile ne znaci da je u redu da imate stomak kao zebre.
strije mogu da se sprijece samo topite kozu kremama uljima ,cime god .
Slazem se, treba se negovati i koliko toliko spreciti pojavu strija ako je moguce. A ne kao porodila sam se, imam dete pa mogu da izgledam sa 20kg vise i sa strijama, to je skroz uredu.A ove sa tetovazom leptira su pobedile.
Ocigledno imas kompleks zbog toga jer vjerujes da strije smetaju tvom suprugu.
zasta ti to ne treba ,vjeruj mi :)
moj komentar se apsolutno nije odnosio na to da ne treba da uzivas u svojoj bebi,daleko od toga !
usput,nema potrebe da se stidim,ma koliko god udarale minuse ! 😊
sram vas bilo za komentar!! mazala sam se celu trudnocu kremama protiv strija i mlekom za telo kao i posle porodjaja. ugojila sam se 9kg pa mi je stomak prekriven strijama. jer treba da padnem sad u depresiju zbog toga ili da se posvetim detetu i uzivam u njemu? osim toga meni licno strije ne smetaju kao ni mom suprugu!
Mazala sam se i u prvoj trudnoći a i sad se mazem... To je samo vezano za tip koze isto kao i celulit. U prvoj trudnoci sam se bas ugojila a nigde celulita nisam imala a strija je bilo...
Sigurno ce se sada javiti zene zastitnice tipa naravno da treba da imaju strije ,pa rodile su -to je ok.
Nije ok,pa sta ako ste rodile?
Rode i druge pa ne izgledaju kao ove na slikama.
Ako radjate ili ste rodile ,ne znaci da treba da ne vodite racuna o sebi

stomaci ovih zena su jezivi !!!
Já sám imala hormonski poremećaj pre par godina i ugpjila sam se 40 kg, naravno, jedva skinula, ali strije su ostale svuda po rukama, dupettu, stomaku... Sada kada sam u 7 mesecu trudnoće - prve, ugojila sam se 12 kg ZA SADA! I TEK NA DNU STOMAKA IMAM STRIJE A MAŽEM SVAKI DAN! Sramota Una! Vaš komentar je toliko jadan i poražavajuće je da jedna žena o drugoj ženi nešto tako kaže! Sram Vas bilo! 90% žena koje rode IMAJU STRIJE I VIŠAK KOŽE i ne samo koje rode VEĆ MNOGE! Pazite šta pričate nikada ne znate šta će Vas snaći u životu, jezivi su jezici kao što je Vaš a ne nečiji stomaci i struje!
Strije ne mogu da se sprece, ja sam se mackala po ceo dan i sve je to bilo uzalud, iako nisam imala veliki stomak opet ih imam tako da to sve zavisi od tipa koze....
Marija slike su jezive.A tek strije uzas.
Ocigledno je da se propagira prirodan porodjaj jer se sve vise zena odlucuje za carski rez, ali ne treba da se zaboravi na zene koje stvarno moraju da se porode carskim rezom...
Zasto onda ne pisete vise tekstova o prirodnom porodjaju i zasto ne kacite slike kako to izgleda epiziotomija, forceps i jos neke stvari koje se dese prilikom prirodnog porodjaja!
Pozdrav za sve zene!
stomak sa strijama nema veze sa carakim rezom to prvo da vam objasnim a drugo da neko ima i oziljak koji je jedva vidljiv za razliku od ovih koji su vjerovatno dosta svjezi pa ovako izgledaju ili su ih sili nestrucni doktori. ovaj post vam je uzasan kao i slike.
meni je moj oziljak mnogo vredan jer znam da je kroz taj rez prosla moja devojcica nzm zasto bi se uznemiravale buduce mame
SKROZ PODRZAVAM JELENIN KOMENTAR!
a zasto je to uznemiravanje?
Carski rez je ozbiljan hirurški zahvat i toga treba da je svesna svaka buduća majka. Ali sve u svemu, majke su heroji bio prirodan porodjaj ili ne, dojila dete ili ne.
Licno ne mislim da ovakvi tekstovi bilo koga uznemiravaju,ne vidim nista lose u tome...pre 14 meseci sam se porodila carskim rezom i jos hiljadu puta bih to ponovila...Najbolje moguce iskustvo!!!
Mene samo zanima gde se vi iz bebca informisete? Pa cak ni u zatucanoj Betaniji carski vise nije ovakav. Ovo su slike iz proslog veka, medicina je napredovala, informisete zene pogresno. Postali ste, zaista, strasni sto se nekih clanaka tice. Menjajte postavu. Lep pozdrav.
Ne vidim svrhu ovakvih tekstova, sem sto plasite zene koje trebaju da se porode. Katastrofa!
Pratim sve textove na aplikaciji gotovo od prvog dana trudnoce, a i sada, samo u drustvu moje mrvice. Sve pohvale, bravo! I treba realno predstaviti stvari, ja sam se porodila prirodno i boliiii kao nista do sad. Strasno!( bar u mom slucaju)
Ali da se zaboravi brzo, e i to je tacno! Cim te pogledaju male okice, sve se brise, i sve bi opet ponovo za istu radost!
Ovako izgledaju ožiljci koji su tretirani kremama za ožiljke posle godinu, dve... Moj nije i i dalje je deblji i crven.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »