Komentari za tekst "Da li se trudnice maltretiraju zbog dobijanja Bus Plus povlastice?"

Komentara
24
Ostavite komentar
Zao mi je sto se doticna gospodja namucila, ali ja imam totalno drugacije iskustvo. Potrebno je samo procitati na sajtu uputstva, odstampati njihov formular i odneti ginekologu. Sa tim papirom sam otisla u poslovnicu kod Starog Merkatora, bila primljena preko reda (koji je bio prilicno dugacak), i zavrsila posao za 10 minuta - slikanje, uplata od 250 dinara i popunjavanje kartice. Ne branim bus plus, ali ne treba na osnovu jednog uzorka generalizovati i pisati ovakve naslove i tekstove. Pozdrav.
u svakoj trudnoci i to u npr 2.mesecu izvadila busplus u Beogradjanki bez cekanja..naravno uz dokumentaciju sa sajta
Takodje i ja. Kad sam saznala da sam trudna, procitala sam na sajtu sta mi treba, odstampala obrazac, odnela lekaru i on mi je popunio i zavrsila isti dan za 10 minuta bez ikakavih problema. Ne znam sta je nasem narodu toliko tesko da se prvo raspitaju, a sve pise na sajtu. Bar je sad sve dostupno preko interneta.
Slazem se sa Enom. I kod mene je procedura trajala 10 min. S obzirom da sam jako aktivna izvadila sam povlasticu jos u 8.oj nedelji kada se nije videlo da li sam trudna ili ne a nisam zelela da se sa bilo kim ubedjujem. Na sajtu su jasna uputstva.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »