Komentari za tekst "U jeku borbe za natalitet porodilje se kuvaju u porodilištu bez klime"

Komentara
9
Ostavite komentar
Sekana tacno je za Vrsacko porodilste Dragana je jedino koja je obavljala posao kako to treba a zenu prvi put vidim u zivotu.. posteljinu nam menjali kada god smo trazili tu nemogu da se zalim a i nosila sam posebno za bebu peskiric ili podlogu na sta sam stavljala kada su nam ih donosivali za podolj ,bez klime i mozemo da prezivimo kada otvore prozore to promaja oduva sve zivo..
Vršačko porodiliste, jun ove godine. Jedan deo osoblja za svaku pohvalu a pedijatrijske sestre su sramota za svoju profesiju. Jedino je Dragana bila azurna i radila svoj posao, ostale velika nula, kao da zeni cim se porodi sine u mozgu kako da doji dete. Posteljina je samo ta koju dobijes prvog dana. Hrana sramota, hleb je glavno jelo, ne znam kako misle da obavimo veliku nuzdu pre otpusta kada ne dobojemo ni jednu jedinu vocku.
Srbijo, ulozi u edukaciju svog naroda inace ce i ovo malo pametnih ljudi oticitamo gde su uslovi bolji.
Ja sam se porodila krajem juna ove godine u Niskom porodilistu,ajde to sto nema klime,cistacice po 2 dana ne ciste kantu punu sa pelenama cela soba smrdi,wc je katastrofa...znaci sramota
Ja sam se porodila krajem juna u Užičkom porodilištu. Znači temperatura 40,ja na carski, skuvala sam se dok nisam ustala. Ono su tako neljudski uslovi za sve, a kamoli rađanje deteta. Što se tiče sestara i svega ostalog menjanja posteljine i slično, ja stvarno nemam zamerku. Menjale su je na svakih sat ipo, 2.
Bolje da povedu racuna o higijeni, o kupatilu koje nije ribano nijednom, a deluje kao da godinama nije krpu videlo...
O krevetima sa propalim dusecima (pa ne znas sta te vise boli rana ili kicma od ulubljenog kreveta) posteljinama koje se nijednom nisu promenile!

Iskustvo iz Visegradske u Beogradu 🙄
Da, cela istina. Ležala sam na patologiji leskovačkog porodilišta tog vrelog septembra 2015., zbog premašenog termina. Te vrućine i tog smrada sopstvenog znoja i dalje se odlično sećam. Tako da odlično znam kako je njima trenutno.
Meni je konkretno veći problem bio taj što sam 5 dana ležala u krvavoj posteljini u Višegradakoj i u njoj dojila bebu. Pitala sam svaki dan za novu, kažu to je to što si dobila. Iz ove perspektive klima je pravi luksuz.
U Nisu sam se porodila juna prosle godine . Iako je bilo tih dana kisovito na GAK odeljenju je bilo prevruce. Naravno klime nisu radile
U Aleksinačkom porodilištu,koje je renovirano,sobe za porodilje su klimatizovane ima i TV,ali su klime malo nezgodno okrenute,i "biju"prema krevetima porodilja,pa ne može dugo da bude uključena pogotovu što su tamo i bebe sa vama,pa više zbog njih.Inače drugo je sve odlično i imam samo reči hvale i za osoblje,higijenu,obroke....sve jedan veliki plus.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Bolest je registrovana kod troje nevakcinisane dece »
Izuzetno dragocena zelena salata prisutna je na našoj trpezi gotovo cele godine »