Komentari za tekst "Crna Gora: Građani i Vlada podržali Neželjenu"

Komentara
5
Ostavite komentar
Najbitnije je da se dete rodi zivo i zdravo a kojeg je pola je najmanje bitno.Ako su roditelji zaista zeleli dete,bice srecni i zadovolji da dobiju zdravu bebu! Samo se maloumni i zaostali ljudi i dalje dokazuju kroz pol deteta...I isto tako zaboravljaju da je u danasnje vreme mnogo teze zatrudneti i dobiti to Zeljeno dete musko ili zensko.
Ja sam iz Srbije i imam suprotan problem. Imam jednog decaka i cekam jos jednog, i ko god to cuje kaze "pa dobro nema veze... bice trece devojcica, sad morate i trece...". Verujem da bi svako da moze da bira izabrao da ima decaka i devojcicu ali zar ne bi bilo dosadno da moze da se fbira i da svi imaju isto?? Dete je dete i mnogo je ruzno to "razocarenje" zbog bilo kog pola, a o prekidu trudnoce zbog pola da ne govorim...
Velika podrska za kampanju! Ne mogu da se otmem utisku da su ovakve stvari uveliko trebale da budu iza nas, sumljam da ce se i ovom kampanjom prosiriti svest ljudi, ali vredi pokusati, hvala Bogu da postoji i nekolicina normalnih i zdravorazumskih pojedinaca u takvom drustvu. Ne samo Crna Gora, ceo Balkan manje vise od oblasti do oblasti ima isti problem.
Pitam se ko ce da im radja te vajne junake sinove za 20 godina kad svako zensko abortiraju?! Zgrazavam se ljudskog roda i ne mogu da verujem da ovo postoji! DETE JE BLAGOSLOV BILO ZENSKO ILI MUSKO!
ja sam ponosna mama jedne devojcice od osam godina, u osmom mesecu sam i sada cekam decaka. kada mi je doktor saopstio pol bebe rekao mi je da je odusevljenje izostalo, zelela sam opet da imam devojcicu. neka su sva deca ziva i zdrava, ali stvarno ne mislim da decaci vrede više
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
Bolest je registrovana kod troje nevakcinisane dece »
Izuzetno dragocena zelena salata prisutna je na našoj trpezi gotovo cele godine »