Komentari za tekst "Antivakcinalisti sve agresivniji u kampanji protiv dece"

Komentara
5
Ostavite komentar
Ubacuju nam razne viruse i truju nas sa svih strana,sve nam je zatrovano,ovde samo novac igra glavnu ulogu,nema emocija ni prema deci a kamoli prema odraslima,Srbijo probudi se,dal je moguce da neko misli kako su drugi roditelji maloumni i nece da vakcinisu svoje dete,pa svaki roditelj zeli svom detetu dobro,normalno je da imamo strah od mmr vakcine kad imamo svako u svom okruzenju primer nekog deteta posle vakcinacije koje je obolelo,a pre toga bilo zdravo,pokusali su kao oni da pricaju sa roditeljima javno o vakcinaciji mmr ali su ih prisutni sprecili sa dobacivanjem ruznih reci pa nisu uspeli,ma daj,kome oni prosipaju prazne price,svi oni dobijaju procenat od farmaceutskih kuca,kad mi doktorka napise recept koji se kupuje a kosta 50 e a isti takav ima samo drugi proizvodjac za 1000 din,pa ko je tu lud,sreca pa imam farmaceutkinju divnu koja mi svaki put skrene paznju na neke stvari,sve je to faraceutska mafija,nema vise osecanja ni emocija,ljude gledaju samo kroz novac tako i decu.
Kome verovati? Pa, ni lekari ne smeju da govore o nekim stvarima! I oni imaju naredjenje od mafije da moraju da cute! Ja sam primila mmr vakcine i sve ostale koje je trebalo da se prime, pa sam sa 15 godina prelezala male boginje. I? Kome sad verovati? Sto su nam ubacili sada taj virus? Kao da nije dovoljna smrtnost od drugih oboljenja u Srbiji.., Ccc, neko ce u paklu goreti zbog ovoga!
Postovana imenjakinjo, vakcinisanje ne znaci da necete dobiti boginje vec da cete ih, ukoliko ih dobijete, prelezati lakse bez komplikacija i ne daj boze smrtnog ishoda. To sto danas kuckate i komentarisete, znaci da ste zivi, zdravi i da su vakcine "odradile svoj posao" ...
Naredjenje od mafije???! Gđo, nije mi jasno koji je to level te vase virtuelne internet igre "dr su mafija, ne vakcinisimo decu" . Nije moguce da ste primili obe doze vakcine a razboleli se sa 15 godina! Proverite malo bolje koja vrsta osipa je to bila. Pre ce biti da su bile ovcije boginje.
Zalosno je sto vidim kako se ovaj narod "prima" na zavwru o zaveri....Niko ne vidi pozadinu svega. Da ste mogli da vidite majku obolelog deteta od malih boginja pre par dana koja je na pitanje sa kim je dete bilo u kontaktu , pocela da pkace kada se setila da je dete bilo u kontaktu sa trudnicom...I placuci svaljivala krivicu na oca deteta koji je navodno nagovorio da te dete ne vakcinisu. ...Interner filozofiranja su jedno. Realnost je drugo. Odgovoran si za zivot koji si stvorio ali i za zivote onih sa kojima dolazis u kontakt..
Prosto ne verujem da ovde nemamo ni jedan komentar, nesto nije u redu...
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Dečija koža je osetljiva, štitite je kremom za sunce i tokom prolećih dana »
Predstavljamo vam osam narodnih lekova za umirenje kašlja i izbacivanje šlajma »