Komentari za tekst "Od naredne godine još jedna obavezna vakcina"

Komentara
5
Ostavite komentar
Da,da kako da ne, samo neka je obavezna. Moju decu da truju sa koje kakvim uvoznim glupostima nece. IMUNITET SE STICE U PRVIM GODINAMA ZIVOTA A ONI GA RAZARAJU. Gospodo, moje dete je dobilo vakcine samo u PORODILISTU, ziva bila 2 godine ima nos joj nije cureo. Cekam drugo, stize za 3 meseca isto cu raditi. Prvi dan po rodjenju uz mleko VODA, nema trista povoja PAMPERS, sa 6 meseci je pecenje bez jednog zuba zvakala!!! Dok su moje cimerke iz sobe slusale novokomponovane nutricioniste,decu vodile kod homeopata deca su im kad je moje jelo MESO jela pirincane kase.. nezna se koja je kilavija.. Mala Nena primi pentaxim pa Tirsova i tako svih 5x !!! Moze da bude obavezna Vučiću i njegovoj deci.. moju decu ja radjam ne drzava!!!
Ova vakcina je super svi naši prijatelji su već vakcinisali svoju decu sa njom sada se plaća 3x po 7000. Stvar je u tome kada dete dobije ovu vakcinu nema bojazni da će se razboleti u kolektivu (jaslice, vrtić škola)
Ničije dete se u životu nije razbolelo u vrtiću. A opet virusi kao što su upala uveta, bronhitis i ne daj bože meningitis su jako mučni za lečenje i bolni a najviše ih ima među decom.
Jako dobra stvar i korisna i drago mi je da će postati besplatna ipak 3x po 7000din nije malo
👏. Bravo
Ma kakve gluposti??? Mi to nismo primili kao mali ni sad i sta nam fali???? Eto ja sam pre 2 dana prestala sa terapijom a dijagnoza je bila bronhitis + sam u 35oj nedelji trudnoće... Ozdravila sam i sve super. I sta mi fali?? Seru mamu im j* samo da bi boli i maltretirali decu i ubacivali koje kakve gluposti navodno dobre po njih a ustvari sve je to test da vide dal stvarno stiti i kako ce koje dete da reaguje. NEDAM DA MI BODU DETE kad budu rekli da mora. Eto javno da se zna.
Ovo vise nema smisla. Mala beba je pretrpana vakcinisanjem!
Da ne govorim da kad krene masovno vakcinisanje, tek nakon par godina ce se moci videti "statistike" koliko je slucajeva koji su unistile organizam bebe. Do kada cemo dozvoliti da nam se povecava broj vakcinisanja? Ima li kraja farmaceutskoj mafiji!?
Zgrozena sam! Uskoro cemo biti kao iz filmova buducnosti, vakcinisat ce nas i protiv emocija!
Ma obavezno...sta god ova
uredjena drzava nelaze
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Dečija koža je osetljiva, štitite je kremom za sunce i tokom prolećih dana »
Predstavljamo vam osam narodnih lekova za umirenje kašlja i izbacivanje šlajma »