Komentari za tekst "Šta sve prežive trudnice?"

Komentara
43
Ostavite komentar
hocu ds kazem da za mog izgleda bas me briga kad moja tri andjela kazu da sam lepa ne treba mi nista drugo .
Moj muž ima nekog zatucanog druga koji mu je napunio glavu da dok je zena trudna ne sme sa se vodi ljubav...pored silnih literatura i interneta moj idiot poveruje..ej, precenili se muski posteno...ccc...o mešanju svekrve ne bih komentarisala -.-
Pa ko jos slusa svekrvu? 😂 ovo je 21. vek!
Mamini sinovi i mi koje smo se zaj***le..
I kad sve to prezive, docekaju kao ja da ih muz jednostavno ne zeli... TUZNO I PRETUZNO... bebac ima 4meseca...
Samo hrabro zeno, taj nije zasluzio da ga dete sutra ni na slici vidi.
Boze sacuvaj. Kakav je to covek! Ja sam se ugojila 43 kg u trudnoci i ostalo mi je 15 da skinem. Ne izgledam sjajno trenutno, ali mene muz nije zenio zbog izgleda. Sram bilo tvog muza.
mnogo mi je zao sto si to dozivela.ne mogu ni da zamislim kako ti je.ali bitno da ti imas svoje zlatance, preboleces.
uh i komentari kako eto danas se trudnice sminkaju, doteruju nokte i kosu i oblace se moderno, a nekad su nosile trudnicke haljine (dzakove) i bile su lepe samo zato sto stvaraju novi zivot.
Super kome tako odgovara.A ja sam i na porodjaj otisla sredjena i izasla jos sredjenija i meni je to predstavljalo zadovoljstvo.Ne treba se optetecivati izgledom svakako, ali ne treba se zapustiti pre svega zbog sebe.
mene su do ludila dovodili komentari kako ce mi kilogrami brzo otici i da i ako malo i ostane mala je to zrtva za bebu i da treba da se ugojim.Pritom jela sam vrlo zdravo i dovoljno i bila aktivna i dobila 12kg kako mi je dr i savetovao rodila zdravog decaka i oporavila se za cas.a stalno su me optuzivali i to moji najblizi da mi je izgled bitniji od bebe.Ne nego treba da se prejedam, opteretim kicmu, rizikujem secer i gomilam salo od kog beba nikakve koristi nema.Pa bas zbog bebe sam i vodila toliki racuna o ishrani, a ne zbig sebe.
Ja sam smrsala u trudnoci :) Tj imala sam +7kg na dan porodjaja, a posle 3 kg manje :)
ja sam jela sve ,znala sam i nocu da jedem :-) ugoila se svega 10 kg beba bila 4 kg deo otisao na vodu i posteljicu
ostalo mi je 2 kg viska :-) sve zavisi od zene do zene :-)
Blago tebi kad si mogla da ne jedes puno. Ja nikad nisam imala problema sa kilazom, ali u trudnoci sam se previse ugojila i bukvalno se jedva ustajala iz kreveta.
Lepo receno , bas je sve tako , hvala vama na postovanju
Najgluplji komentar koji sam mogla cuti je od svekrve koja je rekla da tamo neka komsinica ima lepsi oblik stomaka od mene.Jako me zabolelo a zna da smo 4 i po godine cekali nase cedo.Savladala sam se da se ne. posvadjam ali ne pijemo kafu zajedno vec 4 nedelje.









svekrva je pre svega majka tvog muza i baba tom detetu. bas zato sto ces i ti imati dete treba da je postujes,kao sto bi volela da tvoje dete i osoba koju odabere da ga prati kroz zivot,postuje tebe. treba i njima malo progledati kroz prste jer su i one ljudi,a ljudski je gresiti i prastati.
Svekrva smaracica ne zna ni sta prica. iskuliraj...ako ti se pije kafa sa njom.pij ako ne nemoj...radi ono sto tebi prija...jer ti si najvaznija...
Slažem se da je komentar glup ali takođe ne mislim da je to baš toliko strašno da više ne možete nikad ni kafu popiti zajedno. Pretpostavljam da to nije jedini komentar tog tipa i da se radi više o onome "kap koja je prelila čašu". U svakom slučaju, vidim ovde mnogo loših komentara o svekrvama pa reko da ih malo odbranim. Nisu baš sve tako crne. ;)
Na njen komentar samo cu reci da je Bog sacuva...kakva ludaca:'(
Ko danas slusa svekrvu, nemoj da te to tangira, mora nesto da prica
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »