Komentari za tekst "Šta je zatvor kod beba i koji su simptomi"

Komentara
3
Ostavite komentar
Isti slucaj sa Visegrackom cimerki je nadoslo previse mleka molila je devojka da joj pomognu nisu htele da je pogledaju, dok nije dosla zena koja ima crnu kosu vezanu u rep stalno mislim da se zove Maja jako prijatna osoba (jedna od mnogo retkih) i celu smenu je provela kod nas u sobi i spasila je cimerku od sigurnog mastitisa, usput i meni je pomogla da uspostavim laktaciju do tad sam sedela 3 dana tu i laktacione sestre su mi samo prolazile i bile u fazonu ti nemas mleka. Sto se tice dohrane daju im u porodilista meni je tetka pedijatar gledala mi je grudi merila 5 dana bebu zaredom i rekla mi je da moram i dohranu da bi beba lepo napredovala,Aptamil je zakon.
Koristimo Aptamil, ali ne jer nam je patronaz ili pedijatar rekao, nego smo se sami oprededelili za to? Nisam imala mleka i pored svih pokusaja. Imala sam na svakih 12 sati nadolazenje i tako svaki dan. Svasta sam probala. 80 ml sam izmuzavala za ceo dan. A beba toliko samo u jednom obroku. Zato mame, dojite svoju decu!!! A i u porodlistu su nam babice jedva prilazile da nam pomognu sa dojenjem. Nama kojima je prvo dete. Pricam o Vosrgradskoj. I vanredno stanje nije imalo veze sa tim, babice su bile u njihovom dnevnom boravku za vreme podoja. Pritom je to odeljenje carskih rezova, Kako ja sa rasparanim stomakom da baratam sa prvom bebom? Uzas. I uprkos tome sto smo zahtevale da nam bebe dolaze gladne, bebe su dolazile musave od prehrane. (KAO I UVEK,CAST IZUZECIMA)
Sličan sam problem imala, jako teško sam uspela da uspostavim ponudu i potražnju, mesec ipo dana sam dodavala Aptamil, pri tom da mi je druga beba (prvu nisam uspela da dojim ni dana), takođe obe rođene carskim rezom. I nije mi pomagao ni Hip čaj, ni kvas, ni velike količine soka od jabuke, niti voda... Jako sam se mučila, maltene 24h se bavila sisanjem jer je beba bila gladna i pokušajima izmlazanja. Probala sam da ostavim jedan dan i 10-ak sati dojke i nakon toga jedva sam uspela 60-70ml da izvucem. Nakon svega toga sam počela da jedem velike i redovne količine mesa i jaja ('jača hrana') i to mi je pomoglo, eto na preporuku jednog nutricioniste. Eto to sam praktikovala nekih 10-ak dana i sada normalno jedem i pijem i nemamo više tih problema.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »
Oporavak traje od četiri do šest sedmica »