Komentari za tekst "Šta da radite kada vas dete udara?"

Komentara
4
Ostavite komentar
Ma od cega dete ima da bude besno??? Zasto bi se uopste bes dozvoljavao!? Nikakvih briga u zivotu nemaju ne treba im dozvoliti da histerisu. Moji cim krenu da besne ja to prekinem odmah. I smire se. Kakvo udaranje u jastuk i pod???? Da sede nepomicno dok ih ne popusti, a kad ih popusti mogu da ustanu
Draga Jeco,

verovali ili ne deca prozivljavaju veoma veoma jake emocije, ukljucujuci i nezadovoljstvo. To nije cudno, dete se suocava sa mnogim izazovima na nivou sata, a kamoli na nivou dana, i na mnoge od njih nema adekvatan odgovor. Samokontrola se uci i stice vremenom. Znam da je tesko, ali treba da ih pustite da ispolje emociju, sto jace ispoljavanje (kroz plac, bacanje, vristanje) tim pre manje ostaje losih emocija koje se kriju pod tepih. Malo discipline nije na odmet, ali mnogoooo ljubavi je neophodno. Zato sledeci put kad "histerisu" pustite ih par minuta, ukoliko Vam to dozvoljava situacija, videcete rezultat.
Ovo nije dresura vec vaspitanje.
Za dresuru nabaviti psa, a sa decom malo bolji pristup... To je moje misljenje... 😀
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »
U prazničnim danima, mnoge bebice će prvi put probati hranu sa roštilja. Pročitajte zanimljive recepte i savete kako da im pripremite ukusan prvomajski obrok »
Jaja su lako kvarljive namirnice te je neophodno voditi računa o nabavci, pripremi i konzumiranju »
Roštilj i dobra salata su sjajna i neodvojiva kombinacija »