Komentari za tekst "Reč imunologa: Vakcina je delotvorna i bezbedna"

Komentara
21
Ostavite komentar
Zene, da se razumemo, dete treba biti zdravo, znate linsta su konvulzije?!?! Moja Ana je to imala, i nije ni cudo sto je dete obolelo od autizma! Ta vakcina je samo "okidac" ako u detetu vec nesto postoji! Zato treba da se odrade pojedine analize, da se dobro pregleda istorija bolesti majke i deteta i kakva je majci bila teudnoca. Prihvatite to da je sve previse zagadjeno od rata, da su danas trudnoce mnogo teske, sa komplikacijama, odrzavanja i svasta nesto, da se deci mnogo stvari desava i pojavljuje jos dok su u stomaku, i najlakse je kada se desi okriviti "druge" ne razmisljajuci prvo gde se pogresilo! Mnogo dece nosi u sebi neku bolest ili stanje a da to i ne zna jer nema simptoma niti nicega sto vi ukazivalo na to! Tako da razmislite dobro pre nego sto nestp kazete! Da to nije sigurno ne bi smelo da se daje, mi nismo zamorcici. Pozdrav.
Dete treba da bude potpuno zdravo da bi bilo vakconosano. I to je cela filozofija. Vakcine ne izazivaju ništa negativno, ukoliko je dete zdravo. Ako se kod prve vakcine primete neke netipicne pojave, to dete se dalje vodi na ispitivanja i lekari moraju da na osnovu toga odluče da li sme dalje da se vakcinise ili ne. Jednom prilikom sam na televiziji, u emisiji Život priča čula kako žena kaže kako je MMR kriva jer joj je dete autiaticno, a kaže da je posle svake primljene vakcine pre MMR dete imalo konvulzije. Konvulzije nisu normalna reakcija na vakcinu! Dakle postojao je problem i ranije. Samo ga ona možda nije uočila. ili nije želela.
Slazem se sa vama. Ipak je to bio razgovor za jednu od gledanijih emisija gde je mnogo ljudi gledalo a malo ko je slusao zapitao se da li je svesna sta prica? Nego ajde, nama najlakse zamazu oci, ispada da smo zamorcici.
Ovakvim izjavama mogu samo da mazu oci onima koji su ne dovoljno upuceni u obe strane!
Vakcinisite bre tu decu, nemojte se igrati, pa zar ne vidite da nam preti povratak zaboravljenih bolesti.
Dosta vise o glupostima o stetnosti vakcine!!U prvom tromesecju trudnoce deluju faktori na mozak deteta i kasnije nastane autizam u toku prve tri godine zivota!!To je dokazano ,ne zna se koji faktori uticu na nastansk i sta se desi sa mozgom deteta a autizam je jos uvek velika nepoznanica za lekare.Ja sam majka i ja sam lekar i ovo mogu da napisem!!Nemojte da vakcinisete decu i stvorite epidemiju i da se vratimo u proslost!!Svi vole da pametuju i da budu lekari,ocigledno nista ne znate o ovoj temi samo se informisete putem medija.Sramota sta radite svojoj deci!!Povezujete autizam sa MMR vakcinom,ma strasno !!!!'
Upravo tako, rekli ste sve što bih i sama napisala.
bratanac posle mmr prestao da govori i da pazljivo prati... danas 7 godina autizam.. ono sto smo mi primali kad smo bili mali je iz Torlaka, domaca vakcina, sada primamon svedske i razne , a ugovor koji nasa zemlja ima potpisan sa njima kaze: ogradjujemo se od nezeljenij dejtava... toliko
Jes evo prestao da govori, pun mi je vas koji tvrdite da vas se dete lepo razvijalo do vakcine,nego od vakcine sve krenulo nizbrdo. Tako moja prijateljica tvrdi da joj se dete lepo dazvijalo do vakcine, a mala nije ni sa 6 meseci očni kontakt imala niti je počela da sedi kad i drugi,dete sa godinu dana nije znalo kako mu je ime i sad joj vakcina kriva.
Aha, prvo su tebi dali Ugovor da ga protumacis! Sram da te bude...
Ja vise nista ne znam...
Ne znam dokle vise raspredanje o vakcinama i borbe na forumima, netu da su stetne i da nisu stetne!!! Kad bi vam dali opciju da birate, koju bi izabrali???? Koju a da ne naudite detetu? Da li da se vakcinisu i zastite ili da budu bez vakcine nezasticeni? Pa koliko samo tetanus znaci?? Znate li?? Sta bi ste vi uradili da vam doktor da izbor i da vam.objasni stetnost nevakcinisanja i njenu korist? Da li bi ste odbili vakcinu?
Da sve super a sta je sa zivom koja je otrovna a sastavni he deo vakcina?? Sta je sa aluminijumom? Uvek ce izmisliti neki novi virus i terati nas da se vakcinisemo jer farmaceutska industrija je kriminal!!!
Draga Bojana, vecu koncentraciju zive imate u tunjevinama koje pojedete nego u tim vakcinama. Podignite svest malo o bitnosti vakcinacije. Nismo Neandertalci, pobogu!!!
Dali vi koristite Dezodorans?E pa u svakom ima Aluminium.
Kada ćete više da shvatite da nema žive u vakcinama? Kada ćete shvatiti da aluminijuma ima svuda u prirodi (pa i hrani), a mnogo manje u vakcinama? Izgleda nikad...
Tako je, upravu si i ja se slazem sa tobom...
Nakon primljene pentaksim vakcine moje dete je dobilo trombocitopeniju,pri cemu je vrednost trombocita spala na pet.
Jaoooo, jos malo ce da kukaju da deci raste rep od vakcine!!! Trombocitopenija, zamisli cuda...
Upravo tako!Ajde dokazi da je od vakcine!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Svaki porođaj je priča za sebe i predstavlja posebno iskustvo za svaku majku »
Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Predstavljamo vam osam narodnih lekova za umirenje kašlja i izbacivanje šlajma »
Naučite kako da razlikujete morbile (male boginje) od varičela (ovčije boginje) »