Komentari za tekst "Priprema za dolazak bebe - navijajte alarm na svaka 2 sata (i ostali saveti)"

Komentara
8
Ostavite komentar
Moja će uskoro 5 meseci i mogu iskreno da kažem da ništa nije ovako. Lepo spava noću, ne place, ne budi se često, od rođenja je takva mirna beba da je prosto neverovatno. Kad je budna vesela je, igra se, smeška, mogu bez problema da je ostavim kod oca dok se na miru okupam, znam da je u sigurnim rukama 🤗
Imam bebu od 6 mjeseci i bukvalno je ovako...
Sa bebom od dva meseca ništa nije ovako. Sve i da jeste, mislim da zaista nema potrebe sve to raditi unapred, pogoto ne u trudnoći kada je više od svega odmor potreban.
Tekst je šaljiv. I ne odnosi se niti na svako dete niti isključivo na novorođenče.
Duhoviti da, ali samo to...Imam bebu staru 2 meseca, tekst veze s vezom nema....PRVO, zašto bi se budili na dva sata?Beba sama traži kada je gladna (VERUJTE MI😁), DRUGO, zašto bi šetali po sobi(osim ako beba ne treba da podrigne a u većini slučajeva oni tada spavaju i jedu istovremeno i nije strasno ako ne podrignu, dovoljno je okrenuti bebu na bok), TREĆE, živa glupost(postoje tetra pelene 🤷), ČETVRTO, zbog čega??PETO, uvek se ima vremena za kafu (bebe u početku prespavaju veći deo dana), ŠESTO, kupanje vam traje 5 minuta bukvalno, a i ako se toliko plašite postoji aplikacija BABY CAM, SEDMO, možete slobodno da spustite bebu dok nešto radite 🤷😁, OSMO, pa valjda suprug može da odvoji 5 minuta da pričuva dete...Ili bilo ko od ukućana...Verujte nije ništa toliko strasno, manje spavate da, ali koristite priliku kada god beba spava da spavate i Vi, sve ostalo može da sačeka.Veliki pozdrav svima i srećno.🍀❤️
To sto Vi imate mirnu bebu, ne znaci da imaju svi. Lp.
Meni je bilo ovako do bebinog sestog meseca, cak i gore, i nisam imala pomoc ni od koga, pa ti vidi. Nije svaka beba ista.
Мој има скоро 3 године, али се сећам да је од трећег до десетог месеца било буквално овако. С тим да сам ја била сама у кући од јутра до мрака, он је имао грчеве и повраћао је у млазовима, спавао је немирно дању и није било шансе да га спустим негде на дуже од 5 минута, а да то не изазове бурну реакцију. Оно са туширањем, то је фантомски плач, када особа трипује да чује плач детета у даљини, мени се то стално дешавало :) Поздрав!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Pročitajte kada se jagode uvode u ishranu i na šta treba da obratite pažnju... »
Da bi se boja bolje primila najbolje predlažemo da izbelite jaja »