Komentari za tekst "Mama objavila devet uslova za posetu posle porođaja"

Komentara
13
Ostavite komentar
Svako ko je iole normalan znace ovsko da se ponasa bez njenih navoda.Najbolje bi bilo da je stavila:"Nema babina dok kovid ne prodje" i tačka. Meni je ovo jako ružno,ja joj prva ne bih otišla!
Kad se udje na njen profil vidi se da je isla na vestacku oplodnju i da je samohrana majka pa je i razumem u neku ruku iako se i sama slazem sa vecinom stvari sto je navela.
Ova žena je teškom mukom dobila dete pa u neku ruku razumem njen strah. Zahtevi nisu ni nenormalni, ni teški da ih neko ne ispuni kome je zaista stalo da vidi nju i njenu bebu. Iskreno, kad odem nekome u posetu ko je dobio bebu, nije mi baš prijatno da držim dete jer su moja deca već odrasla pa više nisam vešta sa bebama a tek o ljubljenju, nema govora. Zašto bi se beba ljubila? Usput, detence je baš lepo, divne crte lica! Puno sreće oboma!
Potpuno se slazem sa njom, tako sam i ja uradila.. meni je rodjena sestra preminula od korone tako da ne bih da rizikujem
Sta se vi razumete pustite zenu na miru neka ona odluci kako je najbolje.I ona je majka nemate prava da bilo sta komentarisete u tudje ime.
Hahaha, nije ova bas sva svoja. Mislim meni da neka prijateljica takve zahtjeve posalje, ne bismo vise prijateljice bile.
Svaka savijesna osoba nece doci u kucu da ne opere ruke, ne skine jaknu i obucu. Kao drugo, nikad niko ne bahne nenajavljen na babine, trece i neka bude posljednje ko to pijan dolazi drugome u goste?
Slazem se da se svako ko udje u kucu izuje i opere ruke i da ne treba pusiti u prostoriji u kojoj boravi beba i naravno ne treba dolaziti bolestan kod bebe u posetu (to se sve nekako podrazumeva), ali da isteras goste iz kuce zato sto je neko od njih hteo da drzi bebu, jer mama najbolje zna?! Po njenoj logici zbog korone ja ne treba da dozvolim cerci i sinu koji idu u skolu i vrtic da drze, maze ili ne daj boze poljube moju novorodjenu bebu.
Aj ti lepo sa svojim detetom radi šta hoćeš, mada tim staklenim zvonom mu ne činiš baš uslugu, a ja bih rekla da i nemam želju za posetom! Pa da si mi rođena sestra!
Neka ludaca, bas preterivanje ja joj nebi ni otisla nikad. Pa zar samo ona ima bebu 🤔. Dete da bi steklo imunitet mora da je u kolektivu, slazem se u nekim detaljima zbog korone, ali test i gluposti ma sibe 😂😂😂
Ja bih jednostavno rekla, ne primamo posete zbog aktuelne situacije. Videcemo se kad beba malo poraste.
Ali trebaju joj pokloni :)
Boze me sacuvaj !!!!
Nije ova baš krštena...
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Prelepe fotografije majki koje doje blizance »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »