Komentari za tekst "Koji su simptomi upale jajnika i kako se leči?"

Komentara
16
Ostavite komentar
Da li posle jedne upale jajnika moze da dodje do zacepljenja jajovoda?
Kasni mi 10 dana imam samo jake bolove u stomaku i jajnici me bole i proslog meseca mi je kasnilo ali nikad ovoliko da li je moguce da sam trudna ili je samo upala jel druge siptome osim kasnjenja i bolova nemam ?
Imam sekret malo neprijatnog cudnog mirisa, beo je i bol u predelu levog jajnika. Jak bol u tom delu tokom odnosa ... Interesuje me da li je to upala ili sekret neprijatnog mirisa ne jakog i bol ukazuje na nesto drugo?
Cao svima. ja sam nova pa bas i neznam dali je uredu sto o tome vas pitam. Ovako imam pitanje.! dali je nekome ovo poznato? moja menza traje 5 dana a sad mije trajala nekih 3 dana a ostale dane smeda boja menge pose toga imam vec 3 dan grceve u doljnem djelu stomaka i u jajnicima dali je mozda ovo nekome poznato mislim dali je neko imo vako nesta. molim vas da mi odgovorite neznam sta li bi moglo biti unaprijed hvala
Cao!U 25-oj nedelji sam,prva mi je trudnoca.Doktor mi je propisao Cefalexin od 500mg zbog bakterije i da pijem na 12h po 2 kapsule.Nikada nisam pila pa me je strah.Da li je to ok?Veliko hvala unapred!
Ja sam u drugom stanju i imam upalu jajnika. Pijem sinacilin. Da li je to normalno??

nisam dobila 21 dan proveravali smo test cetiri puta negativan je bio svaki put... Da li je moguce da je upala jajnika???
cao, nisam dobila vec 19 dana proveravali smo test 3 puta i svaki put je bio negativan... koliko je moguce da sam trudna??
Imam 17 god,i imam policisticne jajnike,neredovne menstriacije i jake bolove,da li je to opasno?
dobar dan meni je doktor jucer reko da imam upalu jednog jajnika i da je malo vec od drugog zato imam dlakavost po rukama i nogama jaku jel to toliko opasno i mozeli kad se izleci ostat trudna
meni je ginekolog rekao da imam upalu desnog jajnika i da je jajnik cistican i jako bolan i preporucio mi da idem na hsg snimanje strah me je ne znam kako da izdrzim do tog snimanja bojim se da ce mi reci da ne mogu imati decu
ja sam citav zivot pod upalama jajnika,,nazalost radi toga su mi jajovodi stradali i zacepilie se imala sam jednu vanmatericnu trudnocu,pa su mi nakon nje ostranjena oba jajovoda jer su u katastrofalnom stanju bili, ceste pojave vodenih cista dodatno mi otezavaju sve,samo kad pijem antibejbi pilule osijetim olaksanje,posto sam rodila onoliko koliko sam htijela , sama neznam sta da dalje radim u nedoumici sam DAL DA IZVADIM JAJNIKE I MATERICU,ILI DA I DALJE TRPIM OVE BOLOVE ?????????????????????????
ginekolog mi je rekao da imam infekciju jajnika i levi jajnik mi je uvecan ,imam cesto braon sekret a menstruacija mi je neredovna jedan mesec imam drugi ne ili imam dva put u mesecu..sta da radim???
Ja ima cisticne jajnike i imam ceste upale. Da li je to normalno? I da li zbog toga kasnije necu moci da ostanem u drugom stanju?
ja imam hronicnu upalu jajnila i uvecan mi je jajnik 4x4x4,2 radila sam papa nikolau i treca grupa sekreta sam,radila sam koloskopiju i sve je ok nemam nista,doktori mi nisu da li nista da pijem a ja imam i dalje bolove i sekret mi je braonn boje neznam sta da radim
mene po nekad zigne stomak u levu nekad u desnu stranu,ucestale gasove imam dali je to normalno bolovi nisu veliki nego kao ziganje.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »