Komentari za tekst "Vaša 36. nedelja trudnoće"

Komentara
2965
Ostavite komentar
Da li neko zna da li je porodilište Dragiše Mišović u kovid sistemu?
ali u polu kovid sistemu, primaju i ne kovid porodilje
Jeste...
Jeste, u kovid sistemu je
Zene, usla sam u deveti... evo devet meseci povracam... ali sada... Kiselina me udavi, znaci ne staje... Recite nesto, ja se udavi ziva...
Izdrži draga, sad će beba. Baka moja kaže da je isto tako, čak i rađala i povraćala. Ne daj se.
I tablete torecan za mučninu, ali pitaj dr.
Ne znam da li bi ste smeli da popijete polovinu ili četvrtinu tabletice protiv mučnine u voznji-dimigal, jer smanjuje nadrazaje želuca. Savet koji sam dobila od jedne starije med.sestre, u slucaju kada povraćanje neće da stane. Pitajte farmaceuta ili svog lekara :)
Ja znam za bademe i mentol bombone da pomazu. Mene je zgaravica smarala kad legnem navece, ali u zadnje vrijeme ne jedem i ne pijem nista dva-tri sata pred spavanje i nemam tegoba.
pokusaj kikiriki zobat kad krene. i u dm imaju teetespt tablete za sisanje, kratkotrajno pomognu. Bas su za trudnice. Ja sam imala mucnine samo na pocetku, poslije sam normalno jela, ali me je pocela tusiti zgaravica i onda sam ujutro krv povracala, toliko je jako bilo. Nista mi pomagalo nije. I rekla sam doktorici i dobila omeprazol kapsule, prvo sam pila svaku noc, pa svaku 2, ali me drugi dan vec pocne zezati.
36 sam nedelja, da li je neko od vas imao malo slabije pokrete bebaca nego ranije.? Inace djevojcica je, i previse je nisko bila na UZV 😊
Verovatno se dusica umorila..tako ovaj moj ne staje danima pa se onda umiri na dan dva.
To se i meni nekada desava. Neki dan je skoro pa i ne osetim, dok je nekada jako aktivna. Bitno je samo da je bar malo osetis u toku dana, tako je meni doktorka rekla. Ako je uopste ne osetis onda se obrati svom doktoru.
Drage trudnice 35+2 nedelja sam...Od pre par dan ame grudi jako bole i počela sam da povraćam svako jutro...Doktorka kaže da mi jenposteljica zrela,pa me strah da porođaj ne krene ranije...Da li je neka od vas imala to povraćanje u devetom mesecu?
Zdravo drage trudnice. Imam jedno pitanje. 35 + 3 nedelja smo. Juce sam bila kod doktorke i rekla mi ne da mi je grlic skracen na 1cm i otvorena sam manje od 1 prsta. Da li je imala neka iskustvo sa tako skracenim grlicem i kada se porodila? Jako se plasim da ne dodje do ranijeg porodjaja. Znam da to sada nije opasno, ali bilo bi dobro da beba saceka bar jos 2 nedelje. Jos jedna stvar... Pocela sam jako da se plasim porodjaja, s obzirom na to da mi je prva trudnoca. Kako je kod vas? Hvala na odgovorima. ♥️
U istoj smo situaciji. Samo miruj. Meni je grlic skracen na 1 cm i otvorena sam za prst, lezim po ceo dan ali vredi, bebi je svaki dan u maminom stomaku blagoslov. Javi do koje nedelje si izdrzala, meni su rekli da treba da bude punih 37 da bi beba bila skroz zrela.
Ženice, moram da vas pitam za iskustva.. Imam višak plodove vode koja je blago zamucena.. Juce sam bila kod moje doktorke, srećom, samo da mi uzme bris za streptokoke, I uradila je uz na svoju ruku gde je pokazalo da imam višak i blago zamucenje. Odmah me je poslala u bolnicu gde su uradili sve nalaze, gestozu, ctg, urin i sve propratno.. Voda mi je na 8.17,a maximum je na 8.. To me I ne brine toliko koliko zamucenje, doktor kaže da nije strasno, imam kontrolu opet za nedelju dana, beba se lepo razvija, ima 2600 a danas sam 35+0..Mada svi nalazi su uredni, ctg je bio odličan, urin čist, krv isto.. Ali sam bas zabrinuta, pogotovo što mi je rekao da može da se desi prevremeni, znam da to u ovom periodu nije strasno, ali me brine to što je rekao da zbog viška vode čim mi pukne vodenjak moram da legnem i ne mrdam jer može da se desi da krene i pupcana vrpca napolje što je rizik i za mene i za bebicu..
Izvinite slucajno sam postavila -. Zelim vam puno srece i verujem da ce sve biti u redu!
da li ima nekog iz Kraljeva i ako ima ko je vas doktor ?
Zdravo žene, zanima me da li se neka od vas skoro porodila u Višegradskoj? Zanima me kakva je situacija zbog korone i šta sve treba da se ponese u porodilište. I zanima me kada ste spakovale svoje torbe, pošto za dva dana ulazim u deveti mesec pa mislim da bih trebala da spremam polako.
Unapred hvala. ❤️
Zdravo, da li neko u 36-toj nedelji ima problem sa blagim smanjenjem plodove vode?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Carski rez je neophodan kako bi se osigurala bezbednost i majke i bebe »
Loši usputni komentari o težini, imenu i socijalnom životu koji ne trebaju trudnicama »
Carski rez je neophodan kako bi se osigurala bezbednost i majke i bebe »
Loši usputni komentari o težini, imenu i socijalnom životu koji ne trebaju trudnicama »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »