Komentari za tekst "Vaša 6. nedelja trudnoće"

Komentara
1769
Ostavite komentar
Isti problem imam i ja. Uzela sam u apoteci marisol,koji mi,naravno,nije pomogao. Odem u drugu apoteku i kazem kakva je situacija i da mi physiomer (takodje je morska voda) ali je pod jacim pritiskom i meni je pomoglo.
6. sam nedelja, juce me je ceo dan boleo stomak, grcevi neki, kao da trebam da dobijem. Da li je to normalno?
Upravo sam se vratila sa kontrole 6 sedmica isto imam te bolove doktorica kaze da je to ok sasvim normalno.Sretno
sasvim normalno ali ako ce ti biti lakse idi kod dr da budes mirna
Ja sam 5+7 nedelja. Trakica test juce radjen pozitivan. Danas hcg iz krvi 5005,1. Ultrazvuk zakazan tek u petak, a sunjaju na blizanacki trudnocu.
Neko iskustva slicna...
Meni je 5+1 bila 10366, bila na uz i ništa mi nisu rekli. Osim da se ne obazirem preterano na betu. 🤷‍♀️
cao buduce mame
pitanje za sve
da li se neko susreo sa mijalgijom srcanih misica
jaki bolovi u predjelu grudnog kosa lijeva strana j probadanje na ledja plecka lijeva
kada i kako je proslo
nista popiti ne smijem za bolove

Pozdrav,6ta sam nedelja,prva mi je trudnoća,malo sam uplašena jer uz autoimuno oboljenje koje imam (zbog cega mi se trudnoca smatra viskorizicnom) imam cistu na levom jajniku koja je 6cm. Da li neka od vas ima neku cistu i sta vam je receno za te ciste generalno?
Hejj, i ja sam 6ta nedelja. Mesec dana prije nego sam ostala trudna isla sam na kontrolu i doktorka mi je rekla da imam vodenu cistu, sada vec kada sam isla da potvrdim trudnocu prije medelju dana ciste nije bilo, tako da ne brini. Cista ti nije razlogom za brigu, sama ce najverovatnije puci ili vidi pak cajeve neke koje trudnica smije na biljnoj bazi. Ali svakako nemas razloga za brigu zbog ciste. Ako vec znas da ti je visokorizicna cubaj se maksimalno, nista teze od 1kg. Sretnooo.
Ja sam u prvoj trudnoći imala cistu na desnom jajniku, doktorica mi je rekla da će do kraja trudnoće da nestane i nestala je. Sad sam u drugoj trudnoći
Zdravo da li je neko imao slicno iskustvo?
Juce sam imala krvarenje obilnije bez bolova . Otisla na ultra zvuk ne vidi se plod,trudnoca postoji,ali se plod ne vidi. uradila betu bila je preko 37 hiljada,danas ponovila preko 44 hiljade. krvarenje stalo. tacnije sad kao braon icedak. Doktor nije hteo da mi da utrogestan jer ne zna sta je tacno. Da li je krenuo spontani ili je rano da se plod vidi. Da napomenem da je uocio hematom. Ja mislim da je kravarenje bilo zbog tog hematoma,jer je skoro prestalo,a nema ni bolova. Izvinite na poduzem komentaru,znacilo bi mi ako bi neko podelio iskustvo.
Je l je sve u redu sa trudnocom?
zdravo. mozda je suvise rano da se vidi plod, meni se nije video obicnim UZ preko stomaka, tek sa vaginalnom sondom je dr ustanovio trudnocu. kako su vas gledali? da li je sve u redu sada, kako ste?
Pozdrav za sve mame..Zanima me dali je neka imala iskustvo slicno..Ovako radila sam betu srijeda petak i ponedeljak i sva tri dana beta je 15 000 ...Znaci ista već 3 puta kad je radim..Na ultrazvuku se vidi beba da napreduje i srce kuca..Pa ako ima neko iskustvo slicno..
Cao,zene. Da li ima neka mama koja je imala dva carska reza ili vise? Meni je ovo cetvrta trudnoca,2 carska reza,1 missed. 6 sam nedelja i imam kao neko grcenje u stomaku i boli me pozadi,trticna kost da kazem. Idem kod lekara za neki dan,ali sam htela da cujem da li ima jos mama sa takvim neprijatnim osecajima u stomaku?
zenice sta mislite o ovoj mojoj beti,
12.dan 165.8
14.dan 234.2
17.dan 338.2
Dosta slabo raste i bas mi je frka (sad)(sad)(sad)(sad) danas sam opet vadila krv... veceras stizu rezultati.
Idi kod lekara
19. dana 610.3
Pozdrav zenice. Zanima ne da li netko moze predpostaviti u kojem sam tjednu ako imam bolove u ledjima bas jace pri naporima ( iako ih izbjegavam ) i grcenje u listovima, opcenito misici. Vrtoglavica je bas cesta.....narucili su me u petak jer po njihovom sam u petom tjednu tad. Vec sam iza sebe imala dva spontana , jedan u sestom tjednu, drugi u ulazak cetvrtog mjeseca. Pa ovaj put ne mogu reci kad mi je zadnja mj bila jer je i ta zadnja bila slaba. Imam sad osjecaj da je sve uredu jer me peru ti hormoni, nemam bolove ko prije i krvarenje al ne mogu se skontat i nemam mira do petka 😂 a nisu mi dali da radim betu dok ne dodjem kao tamo. Hvalaa. Oprostite na ovom romanu. Ljubim vas. ❤️
Nema veze kakva ti je bila poslednja menstruacija, svakako ce ti racunati od prvog dana tog ciklusa, pa vidi koliko ti ispada.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »